Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

Quarter pipe (шипка) + mini quarter

Печати

Quarter pipe (шипка) + mini quarter
Quarter pipe + mini quarter
Quarter pipe + mini quarter przekrój
Quarter pipe + mini quarter rzut
Quarter pipe + miniuarter real

Број на каталог: BQ6/L

Димензии:
320x610x150

Безбедносна зона:
820x1010

Други димензии на компонентата:
275x610x100
300x610x120
345x610x180

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Рамките и шипките се користат за да се добие брзината за средните пречки на скејтпаркот (funboxes, grindboxes,шипки); тие исто така се користат како елементи за различни видови маневри. Тие елементи можат да се поврзат и да создадат ѕид. Дополнително можат да се додадат шини, скали и grindbox-ови.  Благодарение на нив, скејтпаркот ќе стане многу поинтересно место. Рампи и шипки можат да се користат и како компопненти на платформите.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS