Pracuj z nami

2x Quarter pipe (шипка) 90степени

Печати

2x Quarter pipe (шипка) 90степени
2x Quarter pipe 90st
2x Quarter pipe 90st przekrój
2x Quarter pipe 90st rzut
2x Quarter pipe 90st real

Број на каталог: BQ8/L

Димензии:
442x442x150

Безбедносна зона:
1142x1142

Други димензии на компонентата:
397x397x100
422x422x120
467x467x180

Дополнителни информации:
tel. 012 393 43 07
mob. 510 200 071
info@techramps.com

Карактеристики на производот:

Рамките и шипките се користат за да се добие брзината за средните пречки на скејтпаркот (funboxes, grindboxes,шипки); тие исто така се користат како елементи за различни видови маневри. Тие елементи можат да се поврзат и да создадат ѕид. Дополнително можат да се додадат шини, скали и grindbox-ови.  Благодарение на нив, скејтпаркот ќе стане многу поинтересно место. Рампи и шипки можат да се користат и како компопненти на платформите.

 

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS