Zamów katalogi! Pobierz teraz lub wyślemy Ci je pocztą. Kliknij

СКЕЈТПАРКОВИ

Снежен парк Red Bull Monstairs во Варшава

Печати

Снежен парк  Red Bull Monstairs во Варшава
Red Bull Monstairs Резултати:

1. Hannes Metzler / Австрија
2. Tyler Chorlton / Велика Британија
3. Manuel Bernert / Австрија

Wild cards:

1. Tomas Hrnciar / Словачка
2. Matews Petek / Словенија
3. Mario Visnap / Естонија
4. Lubomir Zelenay / Словачка
5. Roman Dlauhy / Чешка
6. Paweł Cichocki / Полска

RED BULL MONSTAIRS - најголемиот сноуборд урбан настан во Европа и еден од наголемите во светот. Прв нстан од толкав размер организиран во Полска.
Април 2005 - Варшава. Вкупниот фонд на награди ќе биде 15 000 евра. 
RED BULL MONSTAIRS. Патека- вкупна површина 800m2 - ќе содржи два дела: ски скок (во воздух), шини и кутии. Влезот за ски скокови ќе биде долг 17m, висок 5m; jibbing делот се состои од три линии шини и кутии со различни димензии и карактеристики.

 

Warszawa Red Bull - 1 Warszawa Red Bull - 2 Warszawa Red Bull - 3 Warszawa Red Bull - 4 Warszawa Red Bull - 5 Warszawa Red Bull - 6 Warszawa Red Bull - 7 Warszawa Red Bull - 8 Warszawa Red Bull - 9 Warszawa Red Bull - 10 Warszawa Red Bull - 11 Warszawa Red Bull - 12 Warszawa Red Bull - 13 Warszawa Red Bull - 14 Warszawa Red Bull - 15

Warszawa Red Bull - 16 Warszawa Red Bull - 17 Warszawa Red Bull - 18 Warszawa Red Bull - 19 Warszawa Red Bull - 20 Warszawa Red Bull - 21 Warszawa Red Bull - 22

Видете исто така: SKATE & SNOW EVENTS